“Was haben DACH-Länder und ihre Bürger

für mein Land geleistet?”

від Асоціації українських германістів

У 2020 році Асоціація українських германістів організовує конкурс календарів “Was haben DACHLänder und ihre Bürger für mein Land geleistet?”, метою якого є зібрати історії про представників німецькомовних країн, які своїми вчинками для України заслуговують на те, щоб про і їхній внесок у розвиток нашої країни дізналася якомога більша кількість людей.

До 30 квітня 2020 року надішліть Ваші роботи (історії про конкретних осіб, а також малюнок, який відображатиме їхню діяльність). Найкращі історії та малюнки увійдуть до календаря на 2021 рік. Усі роботи будуть опубліковані на сайті АУГ. Церемонія нагородження переможця відбудеться під час конференції АУГ у вересні 2020 року у Львові.

Основні вимоги:

  1. Текст німецькою мовою, об’ємом 120-140 слів, шрифт – Times New Roman, кегель – 14, міжрядковий інтервал – 1,5 (усі тексти перевіряються на плагіат)
  2. Тематика: історії про представників німецькомовних країн, які зробили значний внесок у розвиток України
  3. Малюнки: роботи мають бути намальовані на аркуші паперу/полотні А4
  4. Надіслати до 30 квітня на електрону адресу або поштою

Надсилаючи електронною поштою,  вкажіть у полі тема „Posterwettbewerb 2020“ та у полі текст прізвище, ім’я, по батькові автора , адреса, школа, клас, рік народження, університет

Надсилаючи поштою використовуйте конверт формату А4 та вкажіть дані автора на окремому папері або на зворотній стороні малюнку.

  1. Поштова адреса:

Асоціація українських германістів

Кафедра міжкультурної комунікації та перекладу

вул. Університетська, 1, ауд. 417

Львівський національний університет імені Івана Франка

  1. Львів
  2. Контактна особа:

Olena Присяжнюк, Tel.: +38 0939223083

За довідкою звертатися на кафедру німецької мови (ауд. 411)

Конкурс календарів 2020