В період з 5 по 10 вересня  2024 року відбулися зустрічі здобувачів вищої освіти першого-четвертого курсів спеціальності 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (німецька) з гарантом освітньо-професійної програми кандидатом філологічних наук, доцентом, доцентом кафедри німецької мови Добринчук Ольгою Олександрівною.

Гарант ОПП ознайомила першокурсників із метою та основними положеннями освітньо-професійної програми, окреслила основні переваги освітньої програми та можливості для професійного розвитку, які вона пропонує.

Для здобувачів освіти старших курсів Ольга Олександрівна представила перелік освітніх компонентів, які  вивчатимуться у 2024-2025 навчальному році, окреслила зміст практичної підготовки, наголосила на важливості написання курсових робіт та важливості  формування індивідуальної освітньої траєкторії у межах освітньо-професійної програми

Гарант акцентувала увагу на участі у програмах міжнародної академічної мобільності та подякувала здобувачам освіти 2 та 3 курсів, які вже активно спробували себе у конкурсних відборах.

На сайті кафедри німецької мови через Google Форму кожен може висловити свої пропозиції та зауваження щодо освітньо-професійної програми.

Зустрічі із гарантом освітньо-професійної програми «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)»