11 вересня 2024 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня з гарантом освітньо-професійної програми «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)» кандидатом педагогічних наук, доцентом Тетяною БОДНАРЧУК. З метою проведення профорієнтаційної роботи на зустріч були запрошені здобувачі вищої освіти четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня.

Гарант ОПП ознайомила присутніх із структурою та основними положеннями ОПП, переліком освітніх компонентів, особливостями освітньо-професійної програми, акцентувала увагу на дослідницькій складовій ОПП та підготовці кваліфікаційної роботи. Тетяна Вікторівна відповіла на питання здобувачів вищої освіти, які, переважно, стосувалися практичної підготовки, можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії та академічної мобільності здобувачів вищої освіти, які навчаються на ОПП.

Гарант ОПП підкреслила, що для успішного функціонування програми важливими є пропозиції та зауваження здобувачів ВО, які вони можуть висловлювати у Google-формі на сайті кафедри німецької мови, яка є постійно активною та під час моніторингу освітньо-професійних програм університету.

Зустріч з гарантом освітньо-професійної програми «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)»