24 вересня у рамках заходів «Кар’єрного інтенсивну для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології» у співпраці з Кам’янець-Подільською філією Хмельницького обласного центру зайнятості був проведений тренінг «Техніки пошуку роботи» (Віктор ВІННІЧУК – заступник начальника відділу кар’єрного консультування та Наталія ІЛЬЄВА – психолог) для здобувачів спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (німецька). Тренерка ознайомила учасників із основними кроками у пошуку роботи саме випускника, окреслила труднощі та переваги молодого фахівця. Пані Наталія чітко та зрозуміло “наповнила” портфоліо, окреслила основні вимоги до резюме та його структуру.

Учасники тренінгу мали змогу потренуватися “зчитавати” емоції та настрій співрозмовника та вчилися проявляти свої за допомогою невербальних засобів. Здобувачі вищої освіти працювали в командах, а саме складали вірші, будували вежу – це все задля того, щоб відчути себе членом не просто колективу, а команди. Насамкінець студенти змогли визначити тип своєї особистості, а також з’ясували свій рівень психічного та фізичного стану на момент тестування.

Тренінг активно, цікаво та пізнавально.

Аліна Зіневич (здобувачка 4 курсу): “Відвідавши тренінг ми отримали багато нової інформації,а саме: як правильно писати/оформлювати резюме, обговорили, які кроки потрібно зробити насамперед перед пошуком вакансій та цікавим було те, що попрацювали в командах та наприкінці пройшли тест на визначення особистості”

Дякуємо за конструктивні настанови та  практичні поради!

Кар’єрний інтенсив: тренінг “Техніки пошуку роботи” (за підтримки Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру зайнятості)