Швидко промайнув місяць навчання в Університеті Огієнка і здобувачі вищої освіти 1 курсу факультету іноземної філології, які обрали освітньо-професійну програму «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)»  поділитися своїми враженнями:

«Перший місяць навчання в університеті був для мене захоплюючим та насиченим. Я адаптувався до нового формату занять, де лекції інформативні, а практичні заохочують до обговорення та критичного мислення. Викладачі допомогли нам швидко влитися в університетське середовище. Перший місяць був інтенсивним, але я впевнений, що попереду ще багато цікавих відкриттів!» (Іван Лучинський).

«Дружня і приємна атмосфера, нові та цікаві враження. Тут відчуваєш себе по справжньому дорослою і впевненою. Кажуть, що студентські роки найкращі, я з кожним днем переконуюся в цьому» (Дарина Фурман).

«Навчання у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка настільки захопливе і цікаве, що я навіть не відчувала стресу від зміни середовища. Завдання цікаві, викладачі терплячі та справжні знавці своєї справи. За цей короткий проміжок часу була учасницею багатьох цікавих заходів. Я в захваті!» (Кінащук Інна).

«Перший місяць навчання на першому курсі був насиченим і трохи хаотичним. Спочатку було важко звикнути до нового розкладу та кількості завдань, але поступово все стало на свої місця. Каву я також полюбила швидше, ніж думала. Знайшла багато нових друзів і вже встигла відчути, що університет – це про самостійність і відповідальність» (Кравчук Олена).

«Відчувається наскільки навчальна система відрізняється від шкільної. Радує, коли немає першої пари і можна поспати. Сама ж кафедра німецької мови дуже класна! Тут зустріла людей, які розуміють тебе» (Григорчук Олена).

«Перший місяць пролетів швидко, але цікаво. Поступово почали звикати до студентського життя та вивчати багато інформації. Дуже приємно відчувати підтримку з боку викладачів та інших студентів» (Мельник Оксана).

Бажаємо нашим першокурсникам нових знань та нових можливостей!

Першокурсники про навчання в Університеті Огієнка