26 вересня 2022 року на факультеті іноземної філології відбулася настановна конференція з Виробничої педагогічної переддипломної практики для магістрантів другого курсу спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька), яка, на освітній програмі «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)», відбуватиметься вперше.

Присутні керівники практики від кафедри німецької мови (доц. Т. Калинюк, проф. Кушнерик В.І., доц. Т. Боднарчук) і кафедри педагогіки та управління навчальним закладом (доц. В. Федорчук) ознайомили здобувачів освіти із метою та завданнями практики, акцентувавши увагу на дослідницькій складові програми. Зокрема, завдання практики зорієнтовані на формування здатності застосовувати сучасні технології в процесі навчання німецької мови у закладах загальної середньої освіти, що є предметом дослідження у кваліфікаційних роботах магістрантів.

Керівник практики від факультету іноземної філології доц. Т. Білоусова провела інструктаж з техніки безпеки, закликавши практикантів неухильно дотримуватися правил в умовах воєнного стану.

Бажаємо здобувачам освіти успіху!

Настановна конференція з Виробничої педагогічної переддипломної практики