Побудова успішної кар’єри та професійний розвиток випускника є важливою складовою реалізації освітньо-професійних програм факультету іноземної філології.

04 жовтня у рамках заходів «Кар’єрного інтенсивну для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології» у співпраці з Кам’янець-Подільською філією Хмельницького обласного центру зайнятості був проведений тренінг «Техніка пошуку роботи» (Віктор ВІННІЧУК – заступник начальника відділу кар’єрного консультування та Наталія ІЛЬЄВА – психолог) для здобувачів спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (німецька),  014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська). Тренерка ознайомила присутніх із потребами ринку праці регіону, проблемами, які заважають молоді працевлаштуватись після завершення навчання в університеті, шляхами їх вирішення, презентувала основні кроки пошуку роботи. Учасники тренінгу розглядали можливі джерела пошуку вакансій, вчилися правильно складати резюме, тренувалися у співбесіді з роботодавцем.

Заняття пройшло цікаво та корисно. Здобувачі вищої освіти поділилися власними професійними планами на майбутнє, визначили свої сильні та слабкі сторони тощо. На всі запитання щодо майбутнього працевлаштування вони отримали вичерпні відповіді та поради фахівців. Дякуємо за конструктивні настанови та  практичні поради!

Кар’єрний інтенсив для здобувачів вищої освіти факультету іноземної філології: тренінг у Кам’янець-Подільській філії Хмельницького обласного центру зайнятості