30 січня 2024 року кафедра німецької мови вітала гостей – учнів Кам’янської гімназії та вчителя німецької мови Світлану Фрасинюк, до речі випускницею факультету іноземної філології.

Разом із деканом факультету іноземної філології Аллою ХОПТЯР поспілкувалися про перспективи навчання на факультеті, вивчення іноземних мов, можливості міжнародної мобільності тощо. Завідувач кафедри німецької мови Тетяна КАЛИНЮК запросила учнів на інтерактивну лекцію, а доцент Ольга ДОБРИНЧУК – на практичне заняття з німецької мови, де, окрім спілкування німецькою, говорили про студентське життя, професійні перспекти випускників факультету.

Знайомство з Університетом Огієнка учні продовжили, відвідавши навчально-наукову лабораторію етнології. Про звичаї, традиції та обрядовість подільського краю розповів завідувач лабораторії Валерій ЩЕГЕЛЬСЬКИЙ. Велика кількість експонатів неймовірно вразила наших гостей.

Запрошуємо учнів та їх наставників завітати до Університету Огієнка! Будемо раді вас вітати у стінах славетного Університету!

«Студент на один день»: профорієнтаційна зустріч зі здобувачами освіти Кам’янської гімназії