23 лютого 2024 року здобувачі освіти 1-4 курсів спеціальності 014 Середня освіта  (Мова та зарубіжна література (німецька) та викладач кафедри німецької мови доцент Ольга Добринчук відвідали майстерку «Використання лепбуків на уроках мовно-літературної галузі», яка була проведена учителем української мови та літератури, зарубіжної літератури Дунаєвецького ліцею №1 Вікторією Галазюк в межах співпраці із Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» (м. Дунаївці).

Вікторія Олександрівна розповіла про нові можливості заохочення дітей у школах до набуття знань, які будуть у нагоді всім майбутнім учителям.

Здобувачі освіти дізналися про технологію використання лепбуків на уроках мовно-літературної галузі, етапи виготовлення та презентації доробок. Учасники майстерки активно задавали запитання щодо можливих труднощів, обмежень у часі, актуальності технології, вікових особливостях учнів тощо і погодилися, що лепбуки дозволяють в ігровій формі систематизувати матеріал і полегшити засвоєння нової інформації.

Щиро дякуємо Вікторії Олександрівні за представлену інформацію, яка дійсно сьогодні є актуальною для студентів.

Майстерка «Використання лепбуків на уроках мовно-літературної галузі»