23 квітня 2024 року до Всеукраїнського дня психолога на факультеті спеціальної освіти, психології і соціальної роботи К-ПНУ проведено низку майстеркласів, учасниками яких стали здобувачі І-IV курсів спеціальності 014 Середня освіта (Мова та зарубіжна література (німецька).

Під час заходу учасники удосконалювали свої особистісні та професійні навички, мали нагоду познайомитися з новими людьми, глибше пізнати та підтримати себе у складні часи, поділитись власним досвідом, думками й почуттями, отримати відповідь на актуальні питання.

Студенти поділилися своїми враженнями:

«Відвідавши психологічний тренінг я дізналась багато нового та отримала тільки позитивні емоції. Спікери – справжні спеціалісти своєї справи. Ми говорили про дуже важливі теми: про любов до себе та оточуючих. Проводили психологічні тести, які відкривали для нас нові речі, про присутність яких у нашому житті ми навіть не здогадувалися. Найбільше запамʼяталися картки з порадами, які нам роздали на початку тренінгу, а заглянути в них дозволялося лише вкінці. Поради влучно попалися кожному і це було цікаво! Дуже вдячна за цей досвід та залюбки завітала б на наступний тренінг» (Тетяна Пастернак, 1 курс).

«Я відвідала майстерку «Мої стосунки з грошима», після якої залишились тільки приємні враження. Завдяки різноманітним матеріалам та аналізам ми зробили висновки про «стосунки із коштами», та навчились правильно планувати витрати. В кінці майстерки учасники отримали приємні подарунки та памʼятку про розумні витрати» (Дарина Базь, 4 курс).

« Ми записували, що для нас означає любов, як ми реагуємо на те, коли до нас проявляють любов і як ми її проявляємо до інших, визначали 3 речі, які найбільше забирають у нас енергію» (Артем Іщук, 1 курс).

Психологічна майстерня