28 жовтня 2020 року на кафедрі німецької мови в онлайн форматі було проведено чергове засідання, на яке було запрошено: голову студентського самоврядування факультету іноземної філології Дмитра Сергушева, здобувачів вищої освіти Роксолану Венгринську та Зоряну Колцун.

  Потреба у спілкуванні між науково-педагогічними працівниками кафедри та здобувачами вищої освіти зумовлена викликами сьогодення у галузі вищої освіти. Одним із питань зустрічі, яке стояло на порядку денному, були результати моніторингу освітньо-професійної програми «Середня освіта Німецька мова та зарубіжна література» першого та другого ступенів вищої освіти. У процесі обговорення здобувачі та викладачі висловлювали свої міркування, обмінювалися пропозиціями стосовно удосконалення ОПП. Зокрема, було запропоновано розширити  вибіркові освітні компоненти, а саме: Вступний корективний курс другої іноземної мови, Основи практичної граматики та фонетики другої іноземної мов, Дистанційні методи навчання у навчанні іноземних мов тощо.

   Побажання та міркування студенства, висвітлені у звіті про результати проведення моніторингу освітньо-професійної програми та на засіданні кафедри будуть розглянуті проєктною групою з розробки освітньо-професійної програми.

        

 

 

 

Спільне засідання кафедри німецької мови із представниками студентства факультету іноземної філології