22 травня 2021 року відбувся черговий ранковий захід, в рамках партнерського  проєкту соціальної дії «Unisport» за програмою «Активні Громадяни Британської Ради в Україні», учасниками якого були представники академічної спільноти Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет», Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка та Державного університету  «Житомирська політехніка».

   Ранковий релаксаційний інвент-тренінг з PortDeBras, який проводила тренерка з фітнесу міжнародного класу Smart Fitness Academy (Маріуполь) Маргарита Подопріхіна, викликав надзвичайно позитивні емоції у всіх його учасників.

   Своїми враженнями поділились  студенти факультету іноземної філології:

   «Це був цікавий досвід. Виконані вправи дозволили прокинутись і провести увесь день з новими силами та позитивними емоціями» (Усенко Дар’я, Nim1-B20).

   «Ця зустріч – можливість спробувати та відкрити для себе щось нове. Я щаслива, що змогла взяти участь у проєкті з ініціативи спільноти Активних громадян. Позитивний заряд був забезпечений на весь день» (Вівсяна Олена, Nim1-B20).                                                                                                      

  «Незважаючи на ранковий підйом, я отримав море позитивних вражень та заряд енергії на цілий день. Сподіваюся, що така зарядка буде проводитись набагато частіше» (Сварчевський Денис, Nim1-B18).

 

Проєкт соціальної дії «Unisport»