24-25 вересня 2021 року відбулася XXVIII Міжнародна наукова конференція Асоціації українських германістів “Германістика та виклики часу: інтердисциплінарність, інтернаціоналізація та дигіталізація”. Зважаючи на карантинні обмеження, науково-педагогічні працівники кафедри, які є членами Спілки, долучилися до онлайн-трансляції засідання. Проблематика доповідей стосувалася шляхів подолання викликів, які постають перед академічною спільною у зв’язку із пандемією COVID-2019.

   З вітальним словом до учасників конференції звернулася президентка Асоціації українських германістів докторка філологічних наук, завідувачка кафедри міжкультурної комунікації та перекладу, професорка Львівського національного університету імені Івана Франка пані Алла Паславська, яка підвела підсумки діяльності, подякувала усім присутнім за активну участь у проєктах, ініційованих спілкою та висловила сподівання на успішне продовження співпраці.

   Робота конференції відбувалася у секційних засіданнях, а також численних воркшопах від представництв німецьких видавництв в Україні.

XXVIII Міжнародна наукова конференція Асоціації українських германістів “Германістика та виклики часу: інтердисциплінарність, інтернаціоналізація та дигіталізація”