Питання пошуку роботи завжди є актуальним, тому зустрічі з роботодавцями є першою сходинкою майбутнього професійного розвитку та реалізації наших випускників.

05 травня 2022 року відбулася зустріч директорки філій StartDeutsch Schule в містах Чернівці та Чернігів Богдани Полевої зі здобувачами вищої освіти (4-5 курси) спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька).

Темою цієї зустрічі стало обговорення потреб ринку праці у фахівцях зі знанням німецької мови, перспектив працевлаштування випускників спеціальності, вакансії для фахівців з рівнем знань німецької мови B2 / C1.  Пані Богдана розповіла присутнім про специфіку роботи у мовній школі, особливості навчального процесу, вимоги до кандидатів та процедуру прийняття на роботу (резюме, співбесіда, стажування). Здобувачі отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили щодо вимог та обов’язків викладачів у школі.

Щиро дякуємо за цікаву та корисну зустріч, яка відкрила нові кар’єрні можливості для випускників факультету іноземної філології огієнкового університету!

Зустріч з роботодавцем: директоркою філій StartDeutsch Schule Богданою Полевою