Хочемо поділитися враженням від перших занять за міжнародною програмою академічної мобільності у Гіссенському університеті імені Юстуса Лібіха (ULU). Упродовж першого тижня мобільності (16.10 – 21.10) 7 учасників програми прослухали два семінари.

Перший – ,,Schreiben in der Zweit- und Fremdsprache Deutsch” (лектори – доктор Яна ГАМПЕР та кандидат філологічних наук Ганна БРАТИЦЯ), відбулося ознайомлення з програмою курсу та його метою. Проводилася робота у групах разом з іншими студентами-іноземцями та обговорення граматичних особливостей написання трьох різних видів тексту.

Другий – ,,Aktuelle Tendenzen Kinderund Jugendliteratur” (лектори – доктор Крістен ПРІНЦ та доцент Ольга ДОБРИНЧУК) передбачає інтенсивну роботу в інтернаціональних групах (Німеччина, Україна, Італія), що неабияк сприятиме міжкультурній взаємодії та співпраці. Кожна з груп отримала завдання – розробити презентацію до твору та опублікувати її на WIKI (віртуальній платформі). Лектори надали доступ до усіх матеріалів, що розміщені на StudIP.

Отож, починаємо працювати та набиратися досвіду)

Міжнародний проєкт „Ukraine digital“ : перші семінари