30 вересня 2023 здобувачі вищої освіти другого курсу другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (німецька), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)» розпочинають Виробничу педагогічну переддипломну практику. Тому, традиційно, перед початком практики 26 жовтня 2023 року на факультеті іноземної філології проведено настановну конференцію.

Присутні керівники практики від кафедри німецької мови (доценти Тетяна КАЛИНЮК і Тетяна БОДНАРЧУК) і кафедри педагогіки та менеджменту освіти (доцент Інна ЛЕБІДЬ) ознайомили здобувачів освіти із метою та завданнями практики. Акцентували увагу на дослідницькій складовій програми, оскільки завдання практики зорієнтовані на формування здатності застосовувати сучасні технології в процесі навчання німецької мови у закладах загальної середньої освіти, що є предметом дослідження у кваліфікаційних роботах магістрантів.

Доцент Тетяна Боднарчук провела інструктаж з техніки безпеки, закликавши практикантів неухильно дотримуватися правил в умовах воєнного стану.

Бажаємо здобувачам освіти успіху!

Настановна конференція для магістрантів другого курсу