Спілкування з успішними роботодавцями є надзвичайно важливим для здобувачів вищої освіти, які стоять на порозі кар’єрного розвитку.

31 жовтня 2023 року магістранти спеціальності «Середня освіта (Мова і зарубіжна література (німецька) разом із завідувачем кафедри німецької мови, доцентом Тетяною КАЛИНЮК зустрілися з директором Кам’янець-Подільського ліцею «Славутинка» Хмельницької обласної ради Оленою КОЗЛОВОЮ, заступником директора з навчально-виховної роботи, учителем англійської мови Оленою ОСТРОВСЬКОЮ, учителями німецької мови Ольгою ЛІПМАН та Ольгою ОСАДЧУК.

У затишній атмосфері за чашечкою кави обговорили сучасні виклики, які стоять перед випускниками університету. Захопливою була розповідь Олени Володимирівни про історію створення ліцею, його функціонування у різні історичні періоди, реформування як типу закладу освіти та, власне, концепції розвитку «Славутинки» як інноваційного освітнього закладу міста та регіону. Директор ліцею акцентувала увагу на важливості вивчення іноземних мов, зокрема німецької, пошуку сучасних методик навчання. Магістранти почули слушні настанови та побажання щодо необхідності постійного професійного удосконалення.

Дякуємо за досвід та співпрацю!

Кар’єрний інтенсив : зустріч у форматі «Роботодавець зсередини»