2 листопада 2023 р. з метою розʼяснення особливостей вступу на окремі спеціальності К-ПНУ науково-педагогічні працівники зустрілися зі здобувачами освіти Камʼянець-Подільського ліцею 1.
Завідувач кафедри німецької мови, доцент Тетяна Калинюк розповіла про освітньо-професійні програми факультету іноземної філології та особливості кожної з них.
Про факультет спеціальної освіти, психології і соціальної роботи проінформувала кандидат психологічних наук, доцент Жанна Мельник.
Як гарант освітньо-професійної програми “Соціально-психологічна реабілітація” звернула увагу здобувачів освіти на перспективи вступу на нову спеціальність, яка введена у дію з вересня поточного року. Своїми враженнями цьогорічної вступної кампанії поділилася здобувачка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої-професійної програми “Соціальна допомога” Єлизавета Чечевич.
Майбутнім абітурієнтам розповіли про функціонування консультаційного центру на базі нашого університету, перспективи навчання та можливості працевлаштування.

 

Профорієнтаційна бесіда з одинадцятикласниками Кам’янець-Подільського ліцею №1