4 грудня 2023 року ректор К-ПНУ Сергій КОПИЛОВ підписав Угоду про співробітництво із Гіссенським університетом імені Юстуса Лібіха, яка передбачає реалізацію спільних науково-дослідницьких та освітніх проєктів, підтримку міжнародної академічної мобільності, вивчення практики співвикладання навчальних дисциплін, впровадження інновацій, участі у конференціях, воркшопах, семінарах тощо. 

Підписана угода є результатом наполегливої роботи кафедри німецької мови із академічною спільнотою партнерського університету (Dr. Prof., Mathilde Hennig, Dr. Prof. Kathrin Lehnen, Dr. Prof. Janna Gamper, Dr. Prof. Kirsten Prinz, Dr.Sabrina Lundström), яка з 2022 року реалізується у межах проєкту „Ukraine digital“. Напрацьований досвід викладання в європейському закладі вищої освіти, який мають наші науково-педагогічні працівники (кандидат філологічних наук, старший викладач Ганна БРАТИЦЯ, доценти Тетяна КАЛИНЮК та Ольга ДОБРИНЧУК) сприятиме удосконаленню якості навчання німецької мови в Університеті Огієнка.

Щиро вдячні відділу міжнародних зв’язків нашого університету в особі його очільниці доцента Тетяни Сторчової та провідного фахівця Олександри Шамаріної за координацію та повсякчасну підтримку!

Новий крок у напрямку міжнародної співпраці зроблено!