17 грудня 2020 р. на факультеті іноземної філології у режимі онлайн відбулася IX Регіональна науково-практична конференція «Методика викладання філологічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах України».

Науково-педагогічні працівники кафедри німецької мови презентували свої доповіді на засіданні секції «Новітні тенденції методики викладання німецької мови в європейському освітньому просторі».

Окрім представлених доповідей, викладачі обмінялися досвідом участі у методичних вебінарах Goethe-Institut, видавництв Hueber та Klett, які стосуються новітніх методик навчання німецької мови як у школі, так і ЗВО.  Доц. Тетяна Калинюк, доц. Ольга Добринчук та ст. викладачі Ганна Братиця і Олена Шмирко поділилися враженнями від участі у курсах підвищення кваліфікації від Goethe-Institut у рамках програми «Вчимося навчати німецької» DLL 2: Wie lernt man die Fremdsprache? (з 14 вересня по 22 листопада 2020 року).

IX Регіональна науково-практична конференція «Методика викладання філологічних дисциплін у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах України»