2 квітня 2021 року у рамках реалізації проєкту «Sophie Scholl und die Weiße Rose» (на пошану 100-річчя від дня народження Sophie Scholl) доцент Тетяна Калинюк та старший викладач Ганна Братиця  разом із іншими викладачами та учителями німецької мови з різних регіонів України  долучилися до серії онлайн-семінарів на тему Deutsche Geschichte aktuell: Sophie Scholl und die Weiße Rose. Umgang mit dem Thema im DaFUnterricht“.

Організаторами заходу є Hanns-Siedel-Stiftung, Асоціація українських германістів та DAAD-Lektorat Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Лектор Andre Böhm цікаво та змістовно презентував тему семінару, свою доповідь супроводжував вичерпною презентацією. Учасники заходу обговорили особливості вивчення тем політичного змісту на уроках німецької мови як у закладах вищої освіти, так і у школі. Andre Böhm запропонував цікаві підходи до їх презентації.

Щиро дякуємо організаторам за чудовий захід! Особлива подяка лектору Andre Böhm за високий професіоналізм у підготовці та проведенні семінару!

Проєкт «Sophie Scholl und die Weiße Rose»