5 квітня 2021 року на факультеті іноземної філології відбулася настановна конференція з Навчальної ознайомлювальної педагогічної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (3 курс), а саме для спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і література (англійська), 014 Середня освіта (Мова і література (німецька) і 014 Середня освіта (Мова і література (польська).

Керівник практики факультету доцент Білоусова Т.П. проінформувала здобувачів про обсяг і зміст звітної документації з практики, особливості проведення цього виду навчальної роботи у період карантину, про правила техніки безпеки під час практики.

Керівники практики від фахових кафедр доценти Сторчова Т.В., Калинюк Т.В., Шулик П.Л. та асистент Ринда В.В. детально представили завдання з англійської, німецької, польської мов та зарубіжної літератури, наголосили на основних вимогах щодо їх виконання.

Доцент Калинюк Т.В. зауважила, що особливістю проходження Навчальної ознайомлювальної педагогічної практики для здобувачів вищої освіти, які проходять підготовку за програмою «DLL: Вчимося навчати німецької» на платформі Goethe-Institut є організація і проведення дослідницького проєкту (PEP).

Бажаємо успіхів та набуття нового досвіду!

Настановна конференція з Навчальної ознайомлювальної педагогічної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти