9 квітня 2021 року на факультеті іноземної філології було проведено успішний захист практики (в онлайн режимі) студентів 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (німецька). Працювала комісія у складі: Яремчук І.М., Зданюк Т.В., Казимір І.С., Дорофей С.В.

Педагогічна практика тривала 6 тижнів з 1 лютого по 12 березня 2021 року у Кам’янець-Подільському ліцеї I-III ступенів «Славутинка» Хмельницької обласної ради.

Під час захисту практики студенти представили доповіді, які вдало супроводжувалися РowerPoint-презентаціями, обговорили труднощі, які виникали під час проведення уроків та висловили пропозиції удосконалення процесу проходження виробничої практики. Звітуючи, студенти із захопленням ділилися враженнями про отриманий ними досвід практичної діяльності.

Усі завдання практики студенти виконали повністю, про що свідчить їх активність та ініціативність у підготовці звітних матеріалів. На думку студентів, завдяки педагогічній практиці їм вдалося поглибити і закріпити теоретичні та практичні навички з фахових дисциплін здобуті в університеті, удосконалили вміння проводити навчально-виховну роботу з учнями.

Результати проведеного захисту свідчать про те, що майбутні випускники спеціальності на високому рівні володіють методикою навчання іноземних мов і зарубіжної літератури.

Щирі вітання студентам з успішним захистом та побажання професійного зростання!

 

 

 

 

ЗАХИСТ ВИРОБНИЧОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ В ЗНЗ