Бібліотека університету – це унікальний інформаційний ресурс, який відіграє важливу роль у підготовці фахівців, зокрема факультету іноземної філології.

11 травня 2022 року представники бібліотеки зустрілися з науково-педагогічними працівниками кафедр факультету та зі здобувачами вищої освіти з метою інформування про діяльність її структурних підрозділів, процедуру пошуку корисних посилань, можливості замовлення літератури онлайн, особливості роботи з електронним каталогом бібліотеки, інституційним депозитарієм тощо. Здобувачі освіти можуть щоразу ознайомитись з новими надходженнями до бібліотеки та переліком рекомендованої літератури до навчальних дисциплін.

Через сайт бібліотеки є можливість скористатися «Віртуальною бібліотечною довідкою» або «Віддаленим визначення індексів УДК і ББК» для отримання класифікаційного індексу УДК або ББК до наукових публікацій, заповнивши форму.

Окрім того, бібліотека забезпечує в локальній мережі університету доступ до наукометричних баз даних Scopus  та Web of Science. Наразі університету надано безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, які доступні в межах проєкту Research4Life. Користувачі можуть послугуватися більше ніж 154 тис. науковими журналами і книгами від більш як 200 видавців з усього світу.

Інформаційна підтримка бібліотеки К-ПНУ