Як впоратися із наслідками стресу під час військового стану? Які найпростіші техніки гештальт-терапії стануть у нагоді? На ці та багато інших  питань дали відповіді доценти кафедри, кандидати психологічних наук Оксана Логвіна та Юлія Данчук під час зустрічі із науково-педагогічними працівниками і здобувачами факультету іноземної філології, яка відбулася 10 травня 2022 року.

Разом обговорили декілька технік самодопомоги в екстремальних ситуаціях, які психологині запропонували усім одразу випробувати. Присутні мали змогу попрактикуватися у вправах на релаксацію, пошуку ресурсів. Не менш цікавою є техніка «Абетка ресурсів», про яку розповіла пані Оксана.

Окрім того, представники соціально-психологічної служби університету нагадали, що надають свої послуги усій університетській спільноті. У разі звернення по допомогу, інформація залишається конфіденційною. На сайті університету та кожного факультету є рубрика «Соціально-психологічна служба», де ті, хто потребують допомоги можуть знайти контакти та важливу інформацію.

Будьмо сильними, нам усе вдасться!

 

Зустріч із представниками соціально-психологічної служби К-ПНУ