У рамках щорічного моніторингу освітньо-професійних програм Університету гарант програми «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти доцент Тетяна Калинюк провела зустріч зі здобувачами вищої освіти третього та четвертого курсів. Разом обговорили особливості навчання на кожному з курсів, з акцентом на практичній підготовці, написанні курсових робіт та атестації. Здобувачі вищої освіти в оцінці ОП висловили думку, що програма цілком забезпечує їх якісну професійну підготовку. Цьому сприяє достатній перелік навчальних дисциплін професійної складової ОП, тривалість та завдання практик, запропоновані для вільного вибору навчальні дисципліни тощо. Позитивним, на їхню думку, є розширення можливостей міжнародної співпраці кафедри та участі у програмах академічної мобільності. Присутні учасники академічної мобільності Роксолана Венгринська та Маргарита Козерацька висловилися щодо особливості перебігу їхнього навчання у словацькому університеті та зауважили, що обсяг здобутих знань та сформовані навички дозволили їм успішно адаптуватися до освітнього процесу в іноземному ЗВО, вільно комунікувати німецькою мовою тощо.

   У підсумку зустрічі Тетяна Василівна запропонувала студентам оцінити освітню програму, заповнивши анкету «Освітня програма спеціальності очима здобувача вищої освіти» та висловити свої зауваження і пропозиції.

Моніторинг освітньо-професійних програм: зустріч зі студентами-бакалаврами ОПП «Середня освіта (Німецька мова і зарубіжна література)»