8 грудня на кафедрі німецької мови відбулася підсумкова конференція за результатами навчальної ознайомлювальної педагогічної практики з німецької мови здобувачів вищої освіти третього курсу (група Nim1-B21), які навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Мова і література (німецька, англійська)». На конференцію запрошено керівника практики від кафедри педагогіки та менеджменту освіти – кандидата педагогічних наук, доцента Оксану ГОРБАТЮК та від кафедри німецької мови – кандидата педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри Тетяну КАЛИНЮК.

У виступах здобувачі представили результати виконаних завдань програми практики, продемонстрували у презентації досвід використання новітніх методик навчання німецької мови за підсумками проведених дослідницьких проєктів. Разом обговорили проблеми, які виникали під час практики, обмінялися міркуваннями щодо звітної документації та процесу організації практичної підготовки на факультеті і на базі практики. Керівники проаналізували досягнуті результати та надали рекомендації  щодо професійного розвитку.

За підсумками практики студенти заповнили анкету, де позитивно оцінили здобутий практичний досвід.

Захист результатів навчальної ознайомлювальної педагогічної практики з німецької мови здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти