21 листопада 2022 року відбувся черговий методичний семінар у співпраці факультету іноземної філології та Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Учасників зустрічі об’єднала спільна мета – використання сучасних освітніх технологій для роботи з учнями на уроках іноземної мови у контексті теми «Планування уроку іноземної мови: нові підходи в умовах НУШ». Сучасний урок іноземної мови передбачає активне використання інтерактивних методів, що вимагає від учителя творчого підгоду до його планування.

    Спікери семінару Світлана Ігнатьєва, учитель англійської мови Дунаєвецького ліцею №1 та Ольга Міхтєєва, учитель англійської мови Шепетівського НВК №1 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського» – фасилітатори курсів Британської Ради, створивши атмосферу командної роботи, поділились з колегами досвідом формування мотивації школярів при вивченні англійської мови за допомогою дієвих інтерактивних вправ, які передбачають використання рольових ігор, моделювання життєвих ситуацій тощо.

    Залучення майбутніх педагогів до діалогу з досвідченими колегами сприяє формуванню комунікації учителів англійської мови та ефективності викладання предмета в умовах НУШ.

    Дякуємо спікерам за цікавий підхід до проведення онлайн-комунікації та корисні лайфхаки, які наші здобувачі вищої освіти зможуть використовувати  під час практики і у власній професійній діяльності.

Методичний семніар «Планування уроку іноземної мови: нові підходи в умовах НУШ»